Radka Matesová – recenze 7

Jsme velice spokojení, malá se konečně plně nakojila z prsou. Paní poradkyně je milá, trpělivá a ochotná.

Radka Matesová – recenze 72021-06-06T16:06:32+02:00

Radka Matesová – recenze 8

Paní Radka mě uklidnila, už nemám obavy, že se o svoje miminko špatně starám. Děkuji

Radka Matesová – recenze 82021-06-06T16:06:22+02:00

Radka Matesová – recenze 4

S jednorázovou konzultací jsem byla velmi spokojená. Dostala jsem odpovědi na všechny mé otázky.

Radka Matesová – recenze 42021-06-06T16:05:23+02:00

Radka Matesová – recenze 5

Dostali jsme spoustu rad a uklidnění. Paní byla příjemná. Máme doporučení jak ulevit mamince. Budeme se těšit, že to zabere.

Radka Matesová – recenze 52021-06-06T16:05:12+02:00

Radka Matesová – recenze 6

Velmi milý přístup. Miminko krásně pilo. Upravily jsme polohu pro kojení, vysvětlily jsme si principy a režim. Věřím, že to bude fungovat. :)

Radka Matesová – recenze 62021-06-06T16:05:01+02:00

Radka Matesová – recenze 3

Jsem naprosto spokojená a konzultace mi opravdu pomohla. Psychická podpora byla úplně úžasná a dozvěděla jsem se všechny potřebné informace. Moc děkuji

Radka Matesová – recenze 32021-06-06T16:04:19+02:00

Radka Matesová – recenze 2

Paní je moc ochotná, umí poradit, jsem moc spokojená s návštěvou u mě doma. Kromě pomoci s kojením mi poradila i s péčí o miminko. Moc můžu paní doporučit.

Radka Matesová – recenze 22021-06-06T16:03:59+02:00

Radka Matesová – recenze 1

Po první návštěvě miminko spalo po pouhém kojení, kdy v porodnici tvrdili, že se nerozkojím.

Radka Matesová – recenze 12021-06-06T16:03:32+02:00

Název

Přejít nahoru